mandag den 19. juli 2010

Hindbærsnitter


Hvad skal du bruge?

250 g blødt smør

250 g sukker

500 g hvedemel

3 æg

1 glas god hindbærmarmelade

Glasur af flormelis, past. æggehvide og en snas eddike

Kulørt krymmel


Hvad gør du?


- Smør og sukker røres sammen.


- Melet blandes i og samles så godt det kan.


- Æggene piskes sammen med en gaffel og kommes i dejen, der samles helt og deles i to lige store stykker.


- Rul hver del ud på et et stykke bagepapir og bag ved 200° i ca. 15 minutter.


- Første plade smøres med marmelade og den anden plade lægges over.


- Glasuren røres af et bæger past. æggehvider, flormelis og et lille skvæt eddike (det bliver en fin, hård glasur)


- Fordel glasuren ovenpå og drys med krymmel.


- Skær i snitter mens de stadig er varme. (Snitterne bør køle af i fri luft så skorpen opnår den rigtige tørhed)

Ingen kommentarer: