tirsdag den 27. juli 2010

Små marengs



Hvad skal du bruge?

2 æggehvider

1 tsk. eddike

100 g sukker

Evt. frugt- eller pastafarve

Hvad gør du?


- Æggehviderne piskes meget stive, og gerne lidt ekstra, inden eddiken, sukkeret og evt. farven kommes i.


- Pisk igen til det hele er sejt og blank. Det kan ikke piskes for længe.


- Massen hældes i en tylle og spøjtes ud i små toppe på en plade med bagepapir.


- Bages ved 110° i ca.1 time med ovndøren på klem. Når de ikke længere hænger fast i bagepapiret, er de færdige.

3 kommentarer:

Bianca sagde ...

Dejligt at du deler dine opskrifter! :D

Cristine sagde ...

Ja det er så skønt!
Tak!

KH C

Marie sagde ...

Det er godt, at I er glade for det ;o)

Jeg overvejer også at poste en lille printselv-opskriftsfolder med alle opskrifterne, men den må I lige vente med, indtil alle opskrifter er blevet postet (ellers er det jo ikke lige så sjovt, vel? ;o)